(c)http://www.sxc.hu/profile/klausen

Vildmarksliv & Natur Camping

Det er på tur, at vi er tættest på naturen. Følelsen af ægte selvforsyning. Tag din familie med på tur eller tag selv afsted alene og oplev følelsen af at være ét med naturen. Du kan planlægge bare en enkelt eftermiddag, det kan være en weekend med en overnatning i telt eller en uges tid, hvor der virkelig bliver tid til fordybelse.

Tag evt. en tur til Sverige hvor der er “allemandsret” hvilket betyder at du kan slå dit telt op overalt ved vand, i skoven eller oppe på et bjerg. Så har du mulighed for at stoppe op lige præcis der, hvor du selv har lyst og slå lejr for natten. De svenske skove byder også på masser af mad, såsom blåbær, vilde hindbær og skovjordbær, der er kantareller og fisk at fange i søerne.

Ved vildmarksliv og natur camping er der rig mulighed for at opleve de dyr som lever i skoven, få frisk luft, ro omkring dig og afprøve selvforsyning. Du kan hente vand i kilder og tilberede fisk du selv har fanget. Og sørg for at tage noget mel + tørgær med, så du kan bage brød på bål. Du kan bygge ting af grene og træ du finder. Du kan overleve på hvad der findes omkring dig, der hvor du er.

Der findes Natur camping pladser rundt omkring i landet, hvor der er vand og toilet tilrådighed og ellers ikke noget. Tag det som en mulighed for at få prøvet dine egne kræfter af og opdag hvad naturen har at give.